GM Collection ELEGANTA 98506

75 %

Popis produktu

Parametry produktu

Určení
unisex
Materiál
ocel
Barva kamene
zlatá
Barva
ocelová

Recenze

  • , zakoupeno v Šperky.cz

    100 %
    • je velmi elegantní

    Tento náramek jsem dala tátovi k 60-tinám a byl velmi spokojený a doporučuji ho všem.

Parametry produktu

Určení
unisex
Materiál
ocel
Barva kamene
zlatá
Barva
ocelová

Popis produktu

Tento náramek je dodáván v luxusní sametové krabičce značky GM Collection.

  • určen pro: unisex
  • barva: ocelová, zlatá
  • typ: ostatní
  • šíře: 6 mm
  • materiál: chirurgická ocel 316L, pozlaceno 24ct zlatem

Magnetické šperky GM Collection patří mezi velmi oblíbené, kvalitní a krásné výrobky, které jsou oblíbené u všech věkových skupin zákazníků. Magnetické šperky jsou vhodné pro denní nošení i pro sváteční chvíle a různé výjimečné příležitosti.

Luxusní magnetické šperky GM Collection jsou vyrobeny z chirurgické oceli. Pozlacené typy výrobků jsou pozlaceny kvalitním zlatem o ryzosti 24K.

Magnety jsou ve výrobcích zality speciálním průhledným lepidlem s ochrannou vrstvou. Díky této technologii se v okolí magnetů neusazují nečistoty, které by mohly reagovat s pokožkou.

Zkušenost ukazuje, že i v případě denního nošení a případného styku s vodou jsou magnety díky použité technologii odolné, stálé a nevypadávají.

Zpracování, design a speciální technologie výroby dělají z těchto výrobků precizní a luxusní šperky, které jsou vhodné pro každého.

Magnetické šperky mohou příznivě ovlivňovat krevní oběh, krevní tlak a okysličení krve, snižovat únavu, a napomáhat zmírňovat bolest. Takové pocity a zkušenosti popisují naši zákazníci, kteří magnetické šperky delší dobu nosí.

Magnetická síla: 3000 Gauss

Mnoho zákazníků, kteří si tyto výrobky pořídili, jsou s nimi tak spokojeni, že si pořizují další druhy těchto šperků či je kupují jako dárky pro svoji rodinu či blízké.

Upozornění: Výrobky neodkládejte v blízkosti identifikačních, telefonních či bankovních karet a nosičů dat. Nenoste vedle hodinek.

Chraňte výrobky před kontaktem s vodou, mechanickým poškozením.

Magnetické výrobky nejsou určeny pro osoby se zavedeným kardiostimulátorem a nedoporučují se pro těhotné ženy. Magnetické šperky nejsou prodávány jako léčebná pomůcka a nesmí nahrazovat předepsanou léčbu. V případě, že trpíte zdravotními problémy, poraďte se před zakoupením výrobku se svým lékařem.

Péče o výrobky: Výrobky umyjte teplou vodou, ihned vysušte. Dodáte jim hezký a lesklý vzhled a výrobky vám vydrží dlouho dobu jako nové.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

75 %
průměr z 2 hodnocení
5
1 ×
4
0 ×
3
1 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • 50 %
    • - vypadá pěkně, elegantně
    • - nevím, zda je to proti, ale ty magnety asi na mě nepůsobí

    Nosím ho na pravé ruce, ale doposud jsem nezaznamenal žádné účinky tohoto náramku na tělesnou a duševní kondici. Zejména jsem očekával, že alfa vlny (pravé zápěstí) působí na nervovou soustavu: deprese, fobie, tělesnou únavu, bolesti hlavy, svalů, krku, revma, nespavost, astma, cukrovku atd. Nechtěl jsem si kupovat ten "gumový pásek" - alias Power Balance náramek a zkusil jsem tento.

  • , zakoupeno v Šperky.cz

    100 %
    • je velmi elegantní

    Tento náramek jsem dala tátovi k 60-tinám a byl velmi spokojený a doporučuji ho všem.

{"Oblíbené kategorie":[["Obaly na kufry","https://obaly-na-kufry.heureka.cz/"],["Nůžky na živý plot","https://nuzky-na-zivy-plot.heureka.cz/"],["Ochranné fólie pro tablety","https://ochranne-folie-pro-tablety.heureka.cz/"],["Dětské žabky a pantofle","https://detske-zabky-pantofle.heureka.cz/"],["Příslušenství k digestořím","https://prislusenstvi-k-digestorim.heureka.cz/"],["Televizní pytle a deky Matex","https://televizni-pytle-deky.heureka.cz/f:34348:43829308/"],["Pánské černé kalhoty","https://panske-klasicke-kalhoty.heureka.cz/f:20514:1430453/"],["Potahy na sedlo na kolo","https://cyklisticke-prislusenstvi.heureka.cz/f:13228:606364/"],["Brankářské rukavice BU1","https://brankarske-rukavice.heureka.cz/f:6355:22269593/"],["Klasické zavařovací hrnce","https://zavarovaci-hrnce.heureka.cz/f:30945:42459917/"]],"Vybrané značky":[["Náramky Kurt Geiger","https://naramky.heureka.cz/f:8851:49970747/"],["Náramky Kenneth Cole","https://naramky.heureka.cz/f:8851:43234778/"],["Náramky S.Oliver","https://naramky.heureka.cz/f:8851:21496270/"],["Náramky Altar","https://naramky.heureka.cz/f:8851:823222/"],["Náramky Carat Shop","https://naramky.heureka.cz/f:8851:33387170/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat zahradní substrát?","https://zahradni-substraty.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-zahradni-substrat/"],["Jak si vybrat štítkovač?","https://tiskarny-stitku.heureka.cz/poradna/jak-si-vybrat-stitkovac/"],["Jak vybrat pec na pizzu?","https://pece-na-pizzu.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-pec-na-pizzu/"]],"Vybrané produkty":[["RÓŻA RUBII černá","https://soupravy-spodniho-pradla.heureka.cz/roza-rubii-cerna/"],["MYCARR denní svícení SJ-287 E","https://exterierove-osvetleni.heureka.cz/mycarr-denni-sviceni-sj-287-e/"],["LS2 FF901 ADVANT X Solid","https://prilby.heureka.cz/ls2-ff901-advant-x-solid/"],["HračkyZaDobréKačky krycí plachta na trampolínu 460cm","https://kryci-plachty-trampoliny.heureka.cz/hrackyzadobrekacky-kryci-plachta-na-trampolinu-460cm/"],["Originální odpadní nádobka Xerox 115R00128","https://odpadni-nadobky.heureka.cz/originalni-odpadni-nadobka-xerox-115r00128_2/"],["Make-up Revolution London Re-loaded Vysoce pigmentovaný pudrový rozjasňovač Dare To Divulge 10 g","https://rozjasnovace.heureka.cz/make-up-revolution-london-re-loaded-vysoce-pigmentovany-pudrovy-rozjasnovac-dare-to-divulge-10-g/"],["KIS Plastový Scuba Box XL 106 L modré zavírání","https://ulozne-boxy.heureka.cz/kis-plastovy-scuba-box-xl-106-l-modre-zavirani/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}